Daaaar vienas mano projektukas Jūsų teismui.
Prailgintas Vw transporteris su 2,5tdi motoru 101bhp ( 75kw) ir 250 N⋅m @ 1,900-2,300rpm. Čipuotas, taigi turėtu būti apie 135bhp (arba apie 95kw) ir 300 N⋅m @ 1,900-2,300rpm. Kaip busiukui valit kaip reikalas, kaip man - mažai.
Rida nedidukė, vos 340k+ km.
Iš gamyklos išriedėjo kaip baltas krovininis t4 transporteris be šoninių langų ira dar velniai žino be ko.

Turėjo atrodyti panašiai į šita:

(Nuotrauka skolinta)
Tada kiek aš žinau 2k11 metais norvegas atvažiavo į Autogedą ir suinvestavęs 100k + litų transporterį pavertė į party bus! Taigi party bus'as važinėjo Norvegijoje iki kol 2k15 buvo paimta stirna ir pastatytas lauke. Mano pažystamas jį nupirko ir parvežęs į Lietuva sutvarkė, pavažinėjo nepilnus metus ir aš jį nupirkau. Šiuo metu mikras atrodo šitaip:

Aišku pakeisti tepalai dėžėje ir variklyje bei visi filtrai. Nauji valytuvai, geriau šviečiančios lemputės, sutvarkyti stabžiai ir važiuoklė, nupirktos žieminės padangos su C raide.

Darbų darbelių prie mikro numatytau begalybė tiek performanco, tiek išvaizdos ir komforto. Jau nupirkti ir 18 ratukai su gerom palangėm, bet apie tai vėliau. 8)